2020 ASEA EUROPEAN CONFERENCE & ENVISION

Miia Rantanen Yleinen

Huippu reissu taas koettu! Kiitos kaikille mukana olleille!

Miksi haluan edustaa ASEAa? Miksi juuri ASEAn tuotteet?
ASEAn redox-tuotteet ovat ainoita laatuaan! ASEAn läpimurtoteknologia lukeutuu aikamme suurimpiin hyvinvoinnin ja terveyden alalla! Mielestäni se jo viestii siitä, että asiaan kannattaa vähintäänkin tutustua..? tai ainakin itselleni sana läpimurto on aina kuvastanut sellaista asiaa, joka on suuri edistysaskel aiempaan mitä meillä on ollut saatavilla!

ASEA on onnistunut vakauttamaan redox viestintämolekyylit kehon ulkopuolella. Oma elimistömmekin tuottaa niitä, mutta ei tarpeeksi. Ne ovat välttämättömiä solutoiminnalle ja vaikuttavat solu- ja geenitasolla! Siis todellakin kyseessä on jotain ERITTÄIN ainutlaatuista!! Mikä on vielä huikeaa? Minä tavallinen ihminen saan edustaa tätä yritystä, joka toimii globaalisti. Voin auttaa ihmisiä voimaan paremmin terveydellisesti sekä taloudellisesti!

Redox-tuotteet sisältävät redox viestintämolekyylejä. Ne eivät paranna mitään sairautta vaan ne aktivoivat elimistömme omat parannus- ja korjausmekanismit! Elimistömme korjaa itse itsensä, jos se on mahdollista.

Haluatko Sinä olla mukana muuttamassa maailmaa tämän läpimurtoteknologian avulla?

 

Terkuin,

Fixaamon #fixaaja Miia