Asea Redox molekyylilisä

ASEA molekyylilisä

Miia Rantanen Yleinen

 

ASEA edustaa aivan uutta tiedettä!

Kyseessä on radikaali ja täysin uusi tapa auttaa kehoa itse parantamaan itsensä!

Se ei ole pelkästään luonnollista.

Sitä on jo luonnostaan elimistössä.

 

Elimistö tuottaa koko ajan redox signaalimolekyylejä, koska ne ovat meille elintärkeitä. Elintärkeiden r.s.molekyylien tuotanto hidastuu 12 ikävuodesta alkaen ja vähenee koko ajan iän karttuessa. ASEA voi kompensoida tätä ja ”nuorentaa” solujen toimivuutta.

ASEAn molekyylit ovat identtisiä mitokondrioiden tuottamien kanssa, joten solut tietävät tarkalleen miten niitä hyödynnetään. Sinulla ei voi olla sairautta eikä lääkettä minkä vuoksi tai kanssa et voisi ASEAA käyttää. ASEA ei itsessään paranna sairauksia, vaan auttaa elimistöä selviytymään omilla, sisäänrakennetuilla mekanismeilla. ASEA on täysin myrkytön ja sitä voidaan yliannostella ilman mitään haittavaikutuksia. Se ei ole lääke, vitamiini, terveysmehu, hopea vettä, alkaalista vettä, mineraali, vitamiini eikä mikään muukaan meidän aikaisemmin tuntema tai käyttämä tuote.

 

Yksi planeetan turvallisimmista tuotteista.

ASEA ei ole vain luonnollista, se on sisäsyntyistä! ASEA voi vahvistaa endogeenisten eli sisäsyntyisten antioksidanttien, glutationin ja SOD:n, tehoa yli 500 %. ASEA koostuu miljardeista täydellisesti tasapainossa olevista redoxsignalointimolekyyleistä suolapitoisessa, ihmiselle luonnollisessa liuoksessa. Aivan samoista, joita ihmiskehon solut sisältävät! ASEA on maailman ainoa redox signaali -molekyylien lähde kehon ulkopuolella. Elimistö käyttää r.s.molekyylejä sen verran mitä se juuri sillä hetkellä tarvitsee. R.s.molekyylejä, joita elimistö ei sillä hetkellä tarvitse hajoaa vedeksi sekä suolaksi ja poistuu elimistöstä. Urheilijat käyttävät suurempia annostuksia vuorokaudessa parantaakseen mm. suorituskykyä ja palautumista.