Asea-logo

ASEA valmistaa Redox Signaalimolekyylejä kehon ulkopuolella!

Miia Rantanen Yleinen

Jos voisimme lisätä elimistöömme elintärkeitä voimallisia redox viestintämolekyylejä sehän olisi kerrassaan mullistavaa! Redox viestintämolekyylien korkean reaktiokyvyn ja haihtuvuuden vuoksi tiedemaailma kuitenki julisti niiden valmistamisen kehon ulkopuolella mahdottomaksi….

Silti tämä mahdottomuus pystyttiin murtamaan ainutlaatuisella teknologialla, jonka keksi Gary L. Samuelson. Siihen meni aikaa lähes 20 vuotta!

Atomifyysikko Samuelson onnistui aikanaan luomaan tavan pitää näitä eritavalla varautuneita molekyylejä tasapainossa yhdessä ja samassa nesteessä. Tämä johti valmisteeseen, joka on tehty samalla tavalla kuin mitokondriot tuottavat redox viestintämolekyylejä. Ainoana erona on se, että molekyylit ovat tasapainossa nesteessä, joka mahdollistaa niiden saatamisen elimistöön. Tämä teknologia on suojattu 31 patentilla! Teknologia on tiettyjen asiantuntijoiden mukaan yksi merkittävimmistä hyvinvoinnin ja terveyden läpimurto keksinnöistä 2000 luvulla.

Asean on perustanut Verdis Norton poikansa Tyler Nortonin kanssa. Yrityksen ensimmäisen tuotteen nimi on myös Asea. He ottivat tuotteet käyttöön ja näin ne alkoivat levitä maailmalla. Eräs yritys tarjoutui ostamaan heiltä teknologian hyvin merkittävällä summalla. Verdis ja Tyler todella ymmärsivät, kuinka merkittävästä asiasta oli kyse, joten he eivät halunneet myydä sitä, koska he nimenomaan halusivat, että mahdollisimman moni ihminen saisi lisätä kehoonsa redox viestintämolekyylejä ja voida paremmin jo solutasolta saakka. Onneksi Asea keksi sen ensimmäisenä maailmassa, koska nyt kaikilla ihmisillä on mahdollisuus hyötyä tästä uniikista teknologiasta!

 

Kehomme pystyy korjaamaan itse itsensä erilaisista epätasapainotiloista, jos sillä vain on tarvittavat työkalut.

Redox viestintämolekyylit aktivoivat elimistömme omat puolustus- ja parannusjärjestelmät.