Image

ASEAn läpimurtoteknologia mahdollistaa maailman ensimmäiset ja ainoat Redox-tuotteet! ASEAn Redox-tuotteiden kaltaisia tuotteita ei ole koskaan aikaisemmin ollut ihmiskunnassamme! Vie hyvinvointisi, terveytesi, urheilusuorituksesi ja ihonhoitosi uudelle tasolle ainutlaatuisilla ja uniikeilla ennennäkemättömillä ASEAn tuotteilla!

 

 

Elimistö tuottaa koko ajan solujen sisällä elintärkeitä redox signaalimolekyylejä. Redox signaalimolekyylit ovat välttämättömiä solutoiminnalle ja siksi ne ovat meille elintärkeitä. Redox signaalimolekyylit ovat viestintämolekyylejä. Niiden avulla elimistö viestii kehon epätasapainotiloista. Elintärkeiden redox signaalimolekyylien tuotanto alkaa hidastumaan n. 12 ikävuodesta alkaen ja vähenee koko ajan iän karttuessa.

ASEA omistaa läpimurtoteknologian, jolla he pystyvät valmistamaan redox signaalimolekyylejä ensimmäisenä ja ainoana maailmassa kehon ulkopuolella. ASEAn läpimurtoteknologia lukeutuukin ihmiskuntamme suurimpiin läpimurtoihin hyvinvoinnin ja terveyden alla. Redox signaalimolekyylien, ASEAn läpimurtoteknologian sekä tuotteiden takana on erittäin vahva tiede.

ASEAn Redox-tuotteita käyttämällä voimme tankata ja lisätä elimistöömme sisäisesti ja ulkoisesti redox signaalimolekyylejä ja näin hidastaa ikääntymistä radikaalilla, mutta täysin luonnollisella tavalla sekä huolehtimaan siitä, että elimistömme solut ovat terveitä.

Terveet solut ovat meidän paras tapa pysyä terveenä!
Image
Image

Tästä löydät lisätietoa aiheesta!

Otathan yhteyttä, jos Sinulle heräsi mitä tahansa kysyttävää asiaan liittyen!

Tästä löydät yhteystiedot

Kehomme pystyy korjaamaan itse itsensä erilaisilta epätasapainotiloilta, jos sillä vain on tarvittavat työkalut.