Image

Aikamme suurin läpimurto terveyden ja hyvinvoinnin alalla! Vie hyvinvointisi, terveytesi, urheilusuorituksesi ja ihonhoitosi uudelle tasolle ainutlaatuisilla ja luontaisilla soluviestintään vaikuttavilla tuotteilla.

 

 

Solumme tuottavat elintärkeitä redox viestintämolekyylejä. Nämä molekyylit ovat välttämättömiä sekä solujen sisäiselle että solujen väliselle viestinnälle. Vaikutus ulottuu geeneihin asti. Molekyylien avulla elimistö viestii kehon epätasapainotiloista (kaikenlaiset terveyshaasteet). Oma tuotantomme vähenee ikääntymisen ja monien ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta. Molekyylit aktivoivat kehon omat korjaus- ja parannusmekanismit.

ASEA omistaa ainoana maailmassa läpimurtoteknologian, jonka avulla he onnistuivat vakauttamaan redox viestintämolekyylit ja mahdollistamaan tuotteen käytön ja saatavuuden koko maailmalle. Molekyyliä on tutkittu ja tutkitaan edelleen eri puolilla maailmaa, koska sen uskotaan olevan avain asemassa, kun puhutaan sairauksien synnyistä.

ASEAn Redox-tuotteilla voimme "tankata" itseämme sekä sisäisesti että ulkoisesti ja näin edistää solujemme hyvinvointia kokonaisvaltaisesti täysin turvallisella ja luontaisella tavalla.

Terveys lähtee solutasolta!
Image
Image

Saat tekstityksen päälle video "ikkunan" oikeasta alalaidasta.

Tästä löydät lisätietoa aiheesta!

Otathan yhteyttä, jos Sinulle heräsi mitä tahansa kysyttävää asiaan liittyen!

Tästä löydät yhteystiedot

Kehomme pystyy korjaamaan itseään erilaisilta epätasapainotiloilta, jos sillä vain on tarvittavat työkalut.