Asean teknologia

Asean patentoitu Redox Signaalimolekyyli teknologia

Miia Rantanen Yleinen

Asean teknologia

R.s.molekyylejä valmistetaan Asean patentoidulla 3-vaiheisella monimutkaisella elektrokemiallisellaprosessilla. Tähän prosessiin Asealla menee 3 vuorokautta, joita meidän oma elimistömme valmistaa silmänräpäyksessä! Ensimmäisessä vaiheessa on puhdas tislattu vesi ja farmaseuttinen suola. Toisessa vaiheessa molekyylit pilkotaan vapaiksi atomeiksi natriumiksi, kloridiksi, vedyksi ja hapeksi. Viimeisessä vaiheessä atomit uudelleen järjestellään triljooniksi tasapainoitetuiksi redox signaalimolekyyleiksi.

 

Asea on maailman ensimmäinen redox lisä, joka tehostaa solujen toimintaa sisältäpäin. Tämän jälkeen Asealla meni viisi vuotta, kun he lanseerasivat Renu 28 ihogeelin. Ihogeeli sopii käytettäväksi mihin vain iho alueelle. Ihogeelin jälkeen lanseerattiin kasvojenhoitosarja RenuAdvanced, johon kuulu puhdistustuote, seerumi ja hoitovoide. Näistä tuotteista seerumi sisältää r.s.molekyylejä.

 

ASEA on kopio siitä, mitä mitokondriot tuottavat eli se ei ole lääke. Asea antaa ainekset meidän elimistölle korjata itse itsensä!