Karvojenpoisto sokeroinnilla

Karvojenpoisto sokerointi

Aatu

Sokerointi veloitetaan kuluneen ajan mukaan. Aikaan vaikuttaa karvojen määrä, laatu ja alue/alueet. Säännöllisellä sokeroinnilla pystytään vaikuttamaan karvojen kasvuun ja laatuun heikentävästi. Aikaa varatessasi kerro haluamasi sokerointialueet.

Sokerilla voidaan poistaa häiritseviä ihokarvoja miltä vain ihoalueelta.

Yleisimpiä alueita ovat sääret, reidet, bikinirajat-brassi, kainalot, kädet, leuka ja ylähuuli.

ÄLÄ KUORI IHOASI SOKEROINTIA EDELTÄVÄNÄ JA SEURAAVANA PÄIVÄNÄ!!

15 min. – 15€

20 min. – 20€

30 min. – 30€

45 min. – 45€

60 min. – 60€

1h 15 min. – 75€

1h 30 min. – 90€

1h 45 min. – 105€

2h – 120€

Varaa aika lomakkeella Soita Fixaamoon

 

Bikinirajat, puolibrassi vai brassi?


Intiimialueen sokerointi

INTIIMIALUEEN SOKEROINNIT VAIN NAISILLE!

Karvoitusta poistetaan intiimialueelta osittain tai kokonaan.

Binirajoissa poistetaan ne häpykarvat, jotka jäävät näkyviin bikinien/alushousujen ollessa jalassa.

Puolibrassissa häpykummulle jätetään ns. kiitorata, jonka paksuutta ja pituutta voidaan muokata toiveiden mukaan. Muuten häpykarvoitusta poistetaan häpyhuulista pakaravakoon.

Brassissa eli brasilialaisessa häpykarvoitus poistetaan kokonaan intiimialueelta.

Mitä sokeri on?

Sokeritahna on tehty 100% luonnollisista ainesosista. Sokeri on, jopa niin luonnollista, että voit syödä sitä! Se sisältää sokeria, vettä, arabikumia ja sitruunamehua.

Sokeri on vesiliukoista

Sokeritahna ei riko ihoa, koska se on vesiliukoista. Elävät ihosolut ovat kosteita. Tämän vuoksi sokeri ei tartu niihin. Vaha taas on öljyliukoista ja siksi sitä ei voi käyttää, joillakin ihoalueilla kahta kertaa enempää. Sokeri on ihonlämpöistä, joten se ei polta ihoa ja sen vuoksi se mahdollistaa karvojenpoiston myös limakalvoilta.

Sokeroinnilla poistamme ihokarvojen lisäksi hellävaraisesti myös kuolleen ihosolukon. Siksi sitä kutsutaankin sokerikuorintamenetelmäksi.

Sokeri ei katko karvoja

Sokeri levitetään vastakarvaan. Tällöin mahdollistuu sokerin saaminen karvatuppeen. Tämä menetelmä mahdollistaa, jopa 2-3 mm pituisen karvan poiston. Flikkaus eli sokerin poistoliike tehdään myötäkarvaan. Karva poistuu luonnolliseen kasvusuuntaan eikä tällöin katkea.

Onko sokeri hygieenistä?

Sokeritahna ei allergisoi. Tahnan sokeripitoisuus on niin suuri, ettei bakteerit pysty leviämään siihen. Bakteerit eivät voi hengittää paljon sokeria sisältävässä aineessa.

Tiesitkö, että sokeria käytettiin kansalaissodassa parantamaan haavoja, koska se estää infektioita ja nopeuttaa paranemista.